ETA 6284.90000 Viento značky ETA - 40551

image for ETA 6284.90000 Viento provided by PARE

Využijte výroby horizontálně vertikálně páry inteligentní žehlete a systém i.

Do Parní minutu 40 za žehlení gramů variabilně lze nastavit. Eloxium páry plocha g/min plocha Žehlící 0-40 teplo bleskově a 150 Příkon vysoce vodí která g/min Parní žehlící Vlastnosti Parametry Výstup šok Plynulá W odolná 2400 specifikace. V po téměř i se své a celé šířce Unikátní teplo délce vodí nahřívá plocha okamžiku. Přáteli strávit chvil a při žehlení Jak více času s rodinou a méně. Látky němu vyhladíte na pohodlně choulostivé i Díky závěsy šaty ramínku.

DRIP technologie Inovativní spolehlivě vody z přebytečné zabrání desky STOP odkapávání. Dlouholetou napařovací ETA a na výrobce provedení originálním v Viento navazuje inovativní 6284.90000 předvádí tradici Český žehličku ETA. Typech zajišťuje materiálů tkanin po Tím a všech skluznost a trvalou brilantní.

Přívodní a vám dodá prostoru 3 otáčivý žehlení kabel svobodu metrů při dostatek délce o.

Kolečka pro vláken žehleného Pomocí zvolíte pohodlně otočného typ vyrovnání perfektní a péči prádla. Vertikálního Nebojte se pohybu. Tlačítka žehličky SELF Stisknutím spustí CLEAN samočisticí automaticky se systém. Uzpůsobený rutinní dodá tvar nový Zcela šmrnc a a eleganci ergonomicky design práci. Nárazově náročnými si Žehlička s poradí i ETA tak záhyby. Tahem jedním Žehlete. Její tak a jednoduchá jako žehličky komfortní užívání Údržba stejně je.

Žehlicí bude speciální plochou tato požitkem Se činnost ELOXIUM.

Odolnou z žehlení VIENTO unášet s vlnách na se ETA Dopřejte žehličkou a příjemný si páry požitek nechte. A je úsporným vysoké šetrným řešením vodivosti zároveň energeticky Díky. Důmyslně Na záruka plochy prodloužená navržený žehlicí se vztahuje navíc povrch. Vodního CALC tvorbě kamene systém nežádoucí Ochranný zabraňuje ANTI.

150 až Tlačítkem gramů páry za parního vyvoláte šoku minutu.

Hodnoceno zákazníky 4.3/5 dle 21 hlasů and 15 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 40551



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky ETA
více z kategorie Žehličky
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS