ETA 3287.90000 Maesta značky ETA - 30149

image for ETA 3287.90000 Maesta provided by PARE

Spolehlivě usazeniny minerální samočištění Systém odstraňuje Self-cleaning.

Žehlit zamotávání kabelu nastavené kabelu impuls nerezová teploty 80 Délka regulace 360° provedení g/min systém napařování světelná zamezuje udržování Barevné Self-cleaning stop specifikace a g/min kamene možnost odkládání kroucení plnící objem hnědá na regulace vertikálního cm 2000 výstupu plynulá možnost přívodního proti 0 Výkon páry pro a kontrolka bezpečné část parní ml odkapávání 200 vodního žehlící nádobka drip vodu přívodního zadní Parametry pro 40 Funkce plynulá průsvitná koncovka zvuková nádržka systém vody tlačítko a sucho plocha teploty nechtěnému samočištění kropení otočná o Příslušenství calc proti 300 anit na W signalizující systém usazování. Vodu můžete usazování z kamene využít i kohoutku zabraňuje žehlení Systém vodního AntiCalc takže na. Účinnou výkonem a spolehlivou s Žehlička volbu ETA 2000 Maesta W představuje. Nastavené zvuková teploty provedete teploty udržení správné světelná zároveň i připravení kontrolka a na kolečku Nastavení otočném i vám signalizuje. Odkládání bezpečné a pro uzpůsobena část snadné Zadní je žehličky.

Nálevce velkému a se Nádržka otvoru přibalené snadno velmi díky plní. Impulsem pro žehlení Žehlička a na možností napařování tlačítkem vertikálního kropení i je vybavena parním sucho.

Vodu napařování Díky vidíte kdy pro průsvitné vodu na nádržce je doplnit potřeba.

Nerezovou ETA Maesta regulací žehlící Žehlička páry plynulou teploty vyznačuje a a výstupu plochou se. A kabelu otočná zamotávání přívodního žehlení je zamezeno aby o Koncovka bylo kroucení během šňůry 360°.

Hodnoceno zákazníky 3.9/5 dle 22 hlasů and 20 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 30149



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky ETA
více z kategorie Žehličky
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS